Joskus on nököjään tullut herkuteltua. Lounaalla tonnikalasalaattia, jossa käytin chilimaustettua tonnikalaa. On melkein liiakin tulista. Pohjana jäävuorisalaattia ja seassa ainakin viinirypäleitä, tomaattia, kikherneitä, kurkkua ja mandariinia.


1786205.jpg


Iltapalana sitten herkuttelin broilerin siipipaloilla, viinirypäleillä, nachoilla, kurkulla, clili-lemon ruisnapeilla, tomaatilla, mandariinilla ja parunalohkoilla. Dippeinä oli salsaa, maustamatonta jogurttia johon laitoin lorauksen sitruunamehua ja pirkan juustodippiä.


1786206.jpg


Paistan yleensä aina ranskalaisten sijaan perunalohkoja jotka maustan grillausmausteella, suolalla, chilijauheella ja ripauksella sokeria sekä öljyä. On paljon parempaa ja terveellisempää kuin ranskalaiset. Nämä oli tehty uusista perunoista joten kuoriakaan en ottanut pois, pesin vain kunnolla.