Kokeilin Hellapoliisin Valkosuklaa-daimkakkua pienin muutoksin. Kakusta tuli ihanan herkullista ja tuoreet mansikat joilla koristelin kakun toivat siihen raikkautta. Tässä aineet niin kuin minä kakun tein.


1680285.jpg

Pohja:
300g Daniela mustikkatäytekeksejä
100g voita

Täyte:
2,5dl flora vispiä
130g valkosuklaata
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2rkl sitruunamehua
1.5 daimia

Kaupassa huomasin että daimia oli tarjolla myös uutuusmakuna marjan maukuista Daimia, sitä voisi kokeilla seuraavan kerran kakkuun. Mustikkatäytekeksit toivat myös marjaisaa makua kakkuun.

Kokeilin tarjoilla kakkua myös mansikoilla päällystettynä ja maku oli ihana. Kakkuun voisikin varmasti laittaa mansikkoista, mansikkamehusta ja liivetteesta vielä kiilteen päälle.

1680286.jpg